duet t munt

Onze visie

Van creatieve inspiratie tot kwalitatieve creatie
quote

Uniek interieur maatwerk en interieuradvies voor een tijdloze transformatie

VAN CREATIEVE INSPIRATIE TOT KWALITATIEVE CREATIE

wit balkje

Duet-interieur zorgt voor een totaalplaatje. Van advies bij het kiezen van bijvoorbeeld verlichting, meubilair en raamdecoratie, tot het ontwerpen, maken en plaatsen van schrijnwerk. Samen met jou bekijken we de mogelijkheden en creëren we jouw droominterieur. Dit doen we in samenwerking met vaste partners die gespecialiseerd zijn binnen hun vak. Uiteraard zijn wij steeds aanwezig op de werksite en zijn wij jouw rechtstreekse aanspreekpunt doorheen het proces, van het verkennend gesprek tot de opvolging na verkoop. 

Wij geloven niet in voorgekauwde interieuroplossingen maar in maatwerk. Wat jouw interieurvraag ook is, Duet-interieur zorgt voor een antwoord. Wil je bijvoorbeeld enkel een ontwerp laten maken door Duet-interieur? Heb je enkel nood aan advies in interieurvormgeving? Heb je al een ontwerp in gedachten en wil je dit door ons laten uitwerken? Ben je een particulier of heb je nood aan professioneel interieur maatwerk? Wij luisteren naar jouw verhaal.

Flexibel tot in de details

zwart balkje

Een interieur dat goed voelt

groen balk

Wij geloven sterk in een persoonlijke begeleiding. Jouw project wordt een gedeelde toewijding, waar wij maar al te graag liefde, tijd en energie instoppen, zodat we samen jouw droominterieur kunnen verwezenlijken. Wij komen voor onze gesprekken naar jou. Wij verplaatsen ons naar jouw leefwereld en helpen jou je dromen visualiseren. Onze persoonlijke begeleiding stopt bovendien niet na het finaliseren van jouw project. Wij voorzien een blijvende opvolging en betrokkenheid.

Wij bieden jou…

  • Het interieur totaalpakket of net een deeltje ervan, jij kiest
  • 20 jaar gezamenlijke expertise
  • Persoonlijke dienstverlening
  • De beste materiaalkwaliteit
  • Creaties met aandacht voor Belgische kwaliteit, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid
  • Oprechte betrokkenheid en stipte opvolging na finaliseren project
high resolution digital black and white photograph of two people working side by side viewing

Benieuwd naar wat we al realiseerden? 

zwart balkje

Binnenkort komen onze afgewerkte projecten en voorbeelden van ons interieurontwerp op de website, even geduld dus! Intussen kan je inspiratie opdoen via onze Facebook– of Instagrampagina.

Duet Laarne 10
Duet Laarne 07