duet t munt

Ons team

ARNE

Plaatsing

zwart balkje

Jong, gedreven en enorm veel jaren ervaring in de interieursector.
Arne draagt de verantwoordelijkheid voor de plaatsingen van onze projecten en leidt alles in goede banen op de werf.
Een goed en open contact met de klant is voor hem zeer belangrijk. Een koffietje bij aankomst op de werf slaat hij zeker niet af 😉.

Sven

Atelier

zwart balkje

Alle meubelstukken die bij jouw thuis worden geïnstalleerd zijn door Sven met liefde gemaakt.

Hij zorgt voor de productie ervan in ons eigen atelier. Met zijn ervaring in zowel produceren als installeren, weet hij als geen ander dat afwerking en detaillering zeer belangrijk zijn. Zijn uitgebreide kennis in combinatie met een hoogstaand machinepark zorgen voor top realisaties.

Karen

Zaakvoerder

zwart balkje

Het gezicht en klankbord van Duet Interieur. Karen is jullie contactpersoon doorheen het proces, ze luistert naar jullie noden en wensen en staat klaar om op al jullie vragen te antwoorden. Door haar opleiding, ervaring en mensenkennis weet ze perfect aan te voelen welk interieur bij jou past….ze zet dit om in fotorealistische beelden en komt dit ontwerp persoonlijk voorstellen bij u thuis.

Tom

Zaakvoerder

zwart balkje

Tom zorgt achter de schermen voor de technische uitwerking van jouw project. Ervaring en passie voor het vak zijn ook bij hem van toepassing. Tom meet de projecten op, bespreekt ze na opmeting met Karen en zorgt nadien voor een zeer gedetailleerde productievoorbereiding. Tussendoor kan je hem ook vinden op de werf of in het atelier waar hij bijstand biedt aan Arne en Sven.

Een klein maar super gedreven team met tonnen ervaring waar persoonlijk contact centraal staat.

 

Laat ons jouw leefwereld ontdekken icon arrow right black 01